Prihlásiť \/ 
x
alebo
x
x
Registrovať \/ 
x

alebo

Topánočkový blog - začíname

Začiatok nového roka je ideálnym obdobím na dávanie si záväzkov. My tento rok ani nejdeme chudnúť, ani neprestávame piť kávu (to neprichádza v úvahu), ani neplánujeme skoncovať so sladkosťami. Tento rok chceme, aby ste sa o nás dozvedeli niečo viac, aby sme Vám prostredníctvom článkov, ktoré plánujeme postupne pridávať na našu stránku, uľahčili nákup topánok a výber vhodnej veľkosti.

My o každom z Vás máme dosť informácií – Vaše celé meno, adresu, telefónne číslo, e-mail a pri niektorých aj číslo účtu. Vy o nás viete, že sme ľudia, ktorí prevádzkujú eshop prevažne s topánkami. Tí, ktorí ste už vracali tovar, viete, že sídlime v Terchovej v nejakej lekárni. A tí, ktorí si boli vyzdvihnúť objednávku osobne, už v našej lekárni aj boli. Tak poďme na to postupne.

O náš eshop a Vás, našich zákazníkov, sa staráme traja. Lukáš – tvorca webu, hlava celého projektu, inovátor a v prípade nášho eshopu aj chlap pre všetko. Zuzana – srdce projektu, vďaka množstvu nákupov, ktoré uskutočňuje cez eshopy, dáva Lukášovi nápady ako ten náš vylepšiť, snaží sa Vám, čo najvernejšie popísať jednotlivé modely, aj keď to nie je vždy jednoduché Začínali sme my dvaja, chvíľku po tom, čo sme tu v Terchovej otvorili lekáreň. Ako stúpal záujem o obuv, napĺňal sa aj náš sklad, ale sortiment stále nebol dostatočný. Aby sme mohli mať väčšiu škálu ponúkaných modelov a aby to bolo rentabilné, rozhodli sme sa založiť eshop. Od začiatku sme chceli mať najmä produkty od slovenských výrobcov – preto sme začali spolupracovať s firmami Protetika a Rak. Keď sa nám eshop rozrástol a my sme nestíhali už byť aj eshopari aj lekárnici (keďže to je to, čo sme vyštudovali), pridala sa k nám Veronika, ktorá sa momentálne o Vás najviac stará – balí objednávky, ale aj s Vami komunikuje pri nejakom probléme, rieši vrátený tovar, ale aj reklamovaný a vďaka nej sú všetky fotky na našom eshope reálne a vy tak lepšie vidíte, ako daný model vyzerá. Tak toto sme my, Váš „topánočkový“ tím.

Na záver nášho prvého článku Vám chceme popriať najmä zdravý a šťastný rok 2021. Nech ho čím skôr môžete tráviť v kruhu nielen najbližších, ale i vzdialenejších príbuzných či rodinných priateľov. Nám želám, aby sme si aj prostredníctvom tohto „blogu“ čo najviac z Vás udržali. Pretože je ľahké konkurovať kamenným predajniam, keď sú zatvorené. Toto má byť ďalší z prostriedkov, aby sa Vám u nás pohodlne nakupovalo a čo najviac sme eliminovali to, aby ste tovar museli vracať a tým mali ďalšie starosti. A možno, keď toto celé nepríjemné obdobie pominie, stretneme sa aj osobne v našej výdajni-lekárni. 

Máme pre Vás aj novoročný darček, a tým je vernostný systém, o ktorom sa viac dozviete v samostatnom článku.

Komentáre (0)

K tomuto článku zatiaľ nie sú publikované žiadne komentáre

Komentujte

  1. Pridávate komentár ako hosť. Registrovať or prihlásiť sa do Vášho účtu.
0 Použitých znakov
Prílohy (0 / 3)
Share Your Location

Overenie stránky

Cardpay Tatra banka Overenie legálnosti stránky
Heureka.sk - overené hodnotenie obchodu Topánočky.eu

Kontakt

Fakturačné údaje

JARLU spol. s r.o.
IČO: 50764276
DIČ: 2120467349
IČ DPH: SK2120467349

Sv. Martina 1360/67
013 06 Terchová

Adresa predajne:

A. F. Kollára 229
013 06 Terchová

Kontakty:

info@topanocky.eu
+421 911 953 484

Pracovná doba:

Po - Pia: 8:30 - 17:00

Ponúkané značky topánok a doplnkov

Ponúkame Vám topánky rôznych výrobcov, ktorí sa venujú výrobe ortopedickej obuvi dlhé roky, vďaka čomu budú Vaše nožičky ako v bavlnke. Topánky, ktoré nájdete v našom obchode sú predovšetkým značiek, Protetika, Batz, RAK, Nazo, Peon a Scholl. Okrem toho ponúkame rôzne dojčenské potreby.

Tlakomery-Microlife.sk

Okrem e-shopu Topánočky.eu prevádzkujeme e-shop Tlakomery-Microlife.sk, kde nájdete okrem tlakomerov aj iné produkty značky Microlife ako sú teplomery, inhalátory, vyhrievacie podušky, či iné produkty.

tlakomery microlife.sk

Slovak (Slovenčina)