Prihlásiť \/ 
x
alebo
x
x
Registrovať \/ 
x

alebo

Ďalšie novinky už skladom!

Ako sme už dávnejšie avizovali, do ponuky nášho eshopu sme doplnili ďalšie novinky.
V kategórii capačky sme doplnili capačky na suchý zips od firmy Rak (Chester, Deborah,...), ale aj capačky na šnurovanie (Naďa, Solia, Matthew...), ktoré majú iný tvar špice ako klasické šnurovacie capačky (Candrama, Khairo, Matej...), ktoré mávame skladom už od našich začiatkov a priebežne dopĺňame.

Takisto u nás nájdete aj ľahučké a našuchovacie capačky z dielne firmy D.D.Step. Tieto capačky sa vyznačujú aj nápaditým dizajnom, ktorý má evokovať nejaké zvieratko (Capačky D.D.Step K1596-398 GREY), prípadne ovocie (Capačky D.D.Step K1596-372 PINK).

Sortiment papučiek sme obohatili o limitovanú kolekciu MODROTLAČ, ktorá odkazuje na techniku farbenia látok, ktorá je zapísana aj na zozname nehmotného kultúrneho dedičstva ľudstva UNESCO. V tomto dizajne máme inovatívne papučky a to s otvorenou aj uzavretou špicou.
Keďže sa Pegres papučky tešia vašej veľkej obľube a väčšinou ich nestíhame dopĺnať na sklad, riskli sme to a naskladnili sme aj novinku a tou sú PEGRES barefoot papuče pre dospelých, ktoré sú vyrobené z recyklovaných PET fliaš. Dostupné sú v dvoch farbách čiernej a žltej.
Absolútnou novinkou je spolupráca s dánskou firmou Bundgaard. Začali sme pozvoľna a do ponuky sme zaradili dvoje gumáky, v modrej a žltej farbe. Podrážka Gumenné čižmy sú z kolekcie "Bundgaard Zero Heel", takže podošva spĺňa barefoot požiadavky. V predu je jemne rozšírená, čím rešpektuje dominatný palec. V zadnej časti topánok sa nachádza strieborný reflexný pásik. Zvršok je podobne ako zvyšok topánok vyrobený z prírodného kaučuku, vďaka tomu sú gumáky mimoriadne odolné, mäkké a pohodlné na nosenie. Vnútro je vystlané látkou. Stielka je tiež látková a vyberateľná.

Prišli aj Froddo plátenky, bez ktorých si už nevieme predstaviť našu ponuku. Pár modelov je vhodných aj na nosenie do interiéru a bezproblémov nahradia papučky (Detské plátenky Froddo G1700348-3 DARK BLUE, Detské plátenky Froddo G1700348-4 FLOWERS). Barefoot plátenky sú teraz aj vo vegánskej verzii (Detské barefoot plátenky Froddo G3130229-3 BEIGE, Detské barefoot plátenky Froddo G3130229-5 PINK,...). Samozrejmosťou zostáva neprítomnosť závadných materiálov a chrómu VI. Oku lahodiaci dizajn je tiež veľmi príjemným bonusom :)
Príjemne nakupovanie :)

 

Komentáre (0)

K tomuto článku zatiaľ nie sú publikované žiadne komentáre

Komentujte

  1. Pridávate komentár ako hosť. Registrovať or prihlásiť sa do Vášho účtu.
0 Použitých znakov
Prílohy (0 / 3)
Share Your Location

Overenie stránky

Cardpay Tatra banka Overenie legálnosti stránky
Heureka.sk - overené hodnotenie obchodu Topánočky.eu

Kontakt

Fakturačné údaje

JARLU spol. s r.o.
IČO: 50764276
DIČ: 2120467349
IČ DPH: SK2120467349

Sv. Martina 1360/67
013 06 Terchová

Adresa predajne:

A. F. Kollára 229
013 06 Terchová

Kontakty:

info@topanocky.eu
+421 911 953 484

Pracovná doba:

Po - Pia: 8:30 - 17:00

Ponúkané značky topánok a doplnkov

Ponúkame Vám topánky rôznych výrobcov, ktorí sa venujú výrobe ortopedickej obuvi dlhé roky, vďaka čomu budú Vaše nožičky ako v bavlnke. Topánky, ktoré nájdete v našom obchode sú predovšetkým značiek, Protetika, Batz, RAK, Nazo, Peon a Scholl. Okrem toho ponúkame rôzne dojčenské potreby.

Tlakomery-Microlife.sk

Okrem e-shopu Topánočky.eu prevádzkujeme e-shop Tlakomery-Microlife.sk, kde nájdete okrem tlakomerov aj iné produkty značky Microlife ako sú teplomery, inhalátory, vyhrievacie podušky, či iné produkty.

tlakomery microlife.sk

Slovak (Slovenčina)