Prihlásiť \/ 
x
alebo
x
x
Registrovať \/ 
x

alebo

JAR na eshope TOPANOCKY.EU bude plná noviniek!

Aj keď vonku to ešte len teraz začína vyzerať tak, že úraduje perinbaba, u nás v sklade a na eshope sa priestor zapĺňa jarnou obuvou.

Ako prvá k nám dorazila jarná kolekcia značky Protetika. V tejto kolekcii nájdete veľa barefoot modelov (Kimberley purple, Michael brown, ...), modelov so stielkou na podporu anatomickej klenby (Emily beige, Lary black,...), ale aj pár plátenných topánok (Roby brown, Roby denim, ...). Malou inováciou prešla barefoot podošva, ktorá už nemá stromčekový vzor. Podošva je rozbrázdená len na spodnej časti, časť na obvode topánok je hladká. Je pravdepodobné, že sa takýto typ podrážky sa tak rýchlo nezoderie.

V rámci ortopedických modelov nájdete viacero teniskových topánok už pre najmenšie deti. Podošva je pri jednotlivých modeloch rozdielna – je hrubšia alebo tenšia. Podrobne to rozoberiem vrámci postov na socialných sieťach.  

Zároveň sme doplnili chýbajúce čísla capačiek Rak. V klasickej šnurovacej verzii máme k dispozícii aj jednu novinku a to capačky FLOP, ktoré majú veľmi zaujímavú fialovú farbu. Očákaváme ešte jednu zásielku s capačkami, ktoré sa zapínajú na suchý zips a tiež aj pár nových modelov na šnurovanie.

Aj vrámci papučiek sa môžete tešiť na jednu novinku, ktorej dizajn je veľmi typický pre Slovensko. V limitovanom množstve naskladníme inovatívne papučky z látky potlačenej modrotlačou.  

Plátenky značky D.D.Step sa u vás tešia veľkej obľube, preto sme sa rozhodli, že okrem plátenok, budeme ponúkať aj pár modelov capačiek a kožených topánok. Tie dorazia tiež čoskoro.

Taktiež sme doplnili vypredané čísla papučiek Pegres vo všetkých typoch – filcové, udržateľné, ale aj klasické.

Na jar začne aj spolupráca s novým dodávateľom, ale viac prezdradíme, až keď to bude aktuálne.

Všimli ste si, že na našom eshope už dokážete zakúpiť aj pánske a dámske opasky? Opasky sú kožené, v ponuke sú s ozdobnými, ale i dizajnovo jednoduchšími prackami. Farebne pravládajú hnedé a čierne opasky, no v ponuke je aj pár modelov červenej farby. Tie zaujmú najmä dámy.

Ďalšou novinkou zo slovenskej dielne sú ponožky. Ponožky nám vyrába firma Tatrasvit, ktorú určite poznáte. V ponuke sú ponožky od veľkosti 20 až po 38.

Dúfam, že vám novinky v našej ponuke padnú do oka :)

Komentáre (0)

K tomuto článku zatiaľ nie sú publikované žiadne komentáre

Komentujte

  1. Pridávate komentár ako hosť. Registrovať or prihlásiť sa do Vášho účtu.
0 Použitých znakov
Prílohy (0 / 3)
Share Your Location

Overenie stránky

Cardpay Tatra banka Overenie legálnosti stránky
Heureka.sk - overené hodnotenie obchodu Topánočky.eu

Kontakt

Fakturačné údaje

JARLU spol. s r.o.
IČO: 50764276
DIČ: 2120467349
IČ DPH: SK2120467349

Sv. Martina 1360/67
013 06 Terchová

Adresa predajne:

A. F. Kollára 229
013 06 Terchová

Kontakty:

info@topanocky.eu
+421 911 953 484

Pracovná doba:

Po - Pia: 8:30 - 17:00

Ponúkané značky topánok a doplnkov

Ponúkame Vám topánky rôznych výrobcov, ktorí sa venujú výrobe ortopedickej obuvi dlhé roky, vďaka čomu budú Vaše nožičky ako v bavlnke. Topánky, ktoré nájdete v našom obchode sú predovšetkým značiek, Protetika, Batz, RAK, Nazo, Peon a Scholl. Okrem toho ponúkame rôzne dojčenské potreby.

Tlakomery-Microlife.sk

Okrem e-shopu Topánočky.eu prevádzkujeme e-shop Tlakomery-Microlife.sk, kde nájdete okrem tlakomerov aj iné produkty značky Microlife ako sú teplomery, inhalátory, vyhrievacie podušky, či iné produkty.

tlakomery microlife.sk

Slovak (Slovenčina)